Megadrukte Jumbo door gesloten Albert Heijn

zaterdag 24 oktober 2015
Megadrukte Jumbo door gesloten Albert Heijn

Ze staan tot diep in de winkel. Rijen, maar dan ook écht hele lange rijen voor de kassa’s van de Jumbo. De zaterdag is normaal gesproken al druk voor de supermarkten, maar door de tijdelijk gesloten Albert Heijn in Stadshagen is het knetterdruk bij de Jumbo.

Rijen tot bijna achterin de winkel
De Albert Heijn is twee weken dicht in verband met een verbouwing. De ondernemer van de Jumbo adverteerde afgelopen week al slim in de wijk rond de tijdelijke sluiting van de Albert Heijn. Door de sluiting is er veel geduld nodig in de winkel. Drommen mensen voor de schappen en een rij die tot bijna achterin de winkel staat.

Inpakhulpen
Bij de kassa’s heeft de Jumbo tijdelijk inpakhulpen staan om de doorloopsnelheid te bevorderen. Volgens winkelend publiek staat zelfs ondernemer Nagelmaeker de boodschappen in te pakken voor de klanten. Wellicht een slim advies voor wie nog naar de winkel moet: kies de avonden voor de boodschappen. De Jumbo is dagelijks tot 22:00 uur open.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!