CSV ‘28 en Jumbo Nagelmaeker starten voetbalplaatjesactie

woensdag 28 oktober 2015
CSV ‘28 en Jumbo Nagelmaeker starten voetbalplaatjesactie

Voetbalvereniging CSV’28 heeft samen met Jumbo Nagelmaeker de handen ineen geslagen voor een speciale voetbalplaatjesactie. Dit keer geen voetballers van de eredivisie, maar vanaf zaterdag 7 november kan heel Stadshagen de lokale helden van de voetbalclub CSV’28 sparen. 1200 leden van de club zijn op de foto gezet en bij elke 10 euro aan boodschappen bij Jumbo ontvang je een zakje met voetbalplaatjes.

Looptijd
Vanaf zaterdag 7 november tot en met donderdag 31 december krijgen klanten bij Jumbo Nagelmaeker bij elke 10,- aan boodschappen een zakje met 8 voetbalplaatjes. Tevens zijn er wekelijks 4 aanbiedingen waarbij de klanten gratis extra zakjes met voetbalplaatjes ontvangen. De eerste week starten ze met uitgifte van dubbele zakjes. Kortom, voldoende mogelijkheden om alle plaatjes te vergaren. Mocht er dan toch nog ééntje missen, dan hebben we hiervoor op zaterdag 10 januari een bijzondere ruilmiddag bij CSV ’28.

Extra’s
Vanaf maandag 7 december wordt het sparen extra beloond. Tussen alle voetbalplaatjes zitten wekelijks 30 gouden voetbalplaatjes. Met deze plaatjes maak je kans op mooie gesigneerde PEC-spullen. Wie op de ruilmiddag komt, ontvangt een exclusief plaatje voor in het album en kan zijn of haar eigen portretfoto op A3-formaat voor € 5,- kopen.

Verbinding
Voor Jumbo Nagelmaeker en CSV ’28 staat verbinding centraal. Niet alleen deze voetbalplaatjesactie zorgt voor verbinding tussen de leden. Maar ook het initiatief om samen te gaan voor de realisatie van een Pannakooi voor de wijk Stadshagen zorgt voor verbinding. Op donderdag 12 november zal er een open sponsoravond zijn, waarin topscheids Björn Kuipers zal spreken over betaald voetbal en het bedrijfsleven. Iedereen kan zich aanmelden voor deze benefietavond via www.csv28zwolle.nl/aanmelden. De opbrengst is 100% voor Pannakooi.

IMG_2106

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!