Sinterklaas 27 november in Stadshagen (update)

dinsdag 16 november 2010 5 reacties

Tussen de e-mails die Stadshagennieuws.nl binnenkrijgt zitten soms hele bijzondere. Zo ook een mail van F.L. Uister-Piet.  De enig verhullende naam bleek simpelweg al snel te herleiden tot de enige echte fluisterpiet, die naar onze redactie nieuws lekte. En dat is dat Sinterklaas op zaterdag 27 november om 13.30 uur met de boot in de haven van de Milligerplas in Stadshagen aanmeert. De Goedheiligman zal na zijn aankomst in de haven vanaf 14.00 uur een rondrit maken door de wijk.

De voorlopige route van de optocht vertrekt vanaf de Haven aan de Waterlelie en gaat vervolgens langs de Sterrenkroos, Fonteinkruid, Werkerlaan, Mastenbroekerallee, Klokkengieterlaan, Glazenmakerstraat, Herautstraat, Pottenbakkerstraat, Turfdragerstraat, Uurwerkerstraat, Klokkengieterpad, Twistvlietpad, Binnendijkstraat, Frankhuizerallee, Belvederelaan, Wade. De optocht eindigt rond 15.00 uur in het winkelcentrum van Stadshagen. Na de optocht zal er een speciale sintvoorstelling van Poppentheater Ronzebons in het Cultuurhuis zijn. Daar kunnen de kinderen de sint ontmoeten. Hiervoor kunnen vanaf zaterdag 20 november kaartjes gekocht worden in het Cultuurhuis.

route Sinterklaasoptocht Stadshagen

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!