Sinterklaas 27 november in Stadshagen (update)

dinsdag 16 november 2010 5 reacties

Tussen de e-mails die Stadshagennieuws.nl binnenkrijgt zitten soms hele bijzondere. Zo ook een mail van F.L. Uister-Piet.  De enig verhullende naam bleek simpelweg al snel te herleiden tot de enige echte fluisterpiet, die naar onze redactie nieuws lekte. En dat is dat Sinterklaas op zaterdag 27 november om 13.30 uur met de boot in de haven van de Milligerplas in Stadshagen aanmeert. De Goedheiligman zal na zijn aankomst in de haven vanaf 14.00 uur een rondrit maken door de wijk.

De voorlopige route van de optocht vertrekt vanaf de Haven aan de Waterlelie en gaat vervolgens langs de Sterrenkroos, Fonteinkruid, Werkerlaan, Mastenbroekerallee, Klokkengieterlaan, Glazenmakerstraat, Herautstraat, Pottenbakkerstraat, Turfdragerstraat, Uurwerkerstraat, Klokkengieterpad, Twistvlietpad, Binnendijkstraat, Frankhuizerallee, Belvederelaan, Wade. De optocht eindigt rond 15.00 uur in het winkelcentrum van Stadshagen. Na de optocht zal er een speciale sintvoorstelling van Poppentheater Ronzebons in het Cultuurhuis zijn. Daar kunnen de kinderen de sint ontmoeten. Hiervoor kunnen vanaf zaterdag 20 november kaartjes gekocht worden in het Cultuurhuis.

route Sinterklaasoptocht Stadshagen

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

5 reacties op 'Sinterklaas 27 november in Stadshagen (update)' »

 • erica schreef:

  en wanneer komt de oude man dit jaar (2011) in stadshagen aan ?? en is er nog een lampionnen optocht vrijdag met st. maarten ??? iemand een idee, probeer overal te zoeken maar kan nergens er iets over vinden….

 • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

  Zodra wij als redactie iets vernemen van een Sinterklaasintocht of lampionnenoptocht zullen we dat op deze website publiceren.

 • erica schreef:

  dankjewel voor jullie reactie !! wacht het rustig af…..

 • Meriam en Linda schreef:

  Hallo,

  Is het zaterdag de 26e of zondag de 27e?

 • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

  Voor de duidelijkheid: jullie reageren nu op een artikel van vorig jaar. Wij hopen van de wijkstichting snel een datum te vernemen zodat wij jullie op deze site kunnen verblijden met een aankondiging van de intocht ;-)

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!