Campagne tegen overlast hangjeugd winkelcentrum

zaterdag 28 november 2015
Campagne tegen overlast hangjeugd winkelcentrum

Vanaf deze week start de werkgroep Jongeren Stadshagen met een poster- en flyercampagne in een poging om de spanningen tussen bewoners en jongeren in het winkelcentrum weg te nemen. Met de campagne “Wij houden rekening met elkaar” verspreid de werkgroep flyers met daarin aandachtspunten zoals geluidsoverlast, afval en het respectvol omgaan met elkaar. De campagne is gericht op zowel bewoners als bezoekers van het Winkelcentrum.

Geluidsoverlast, rommel en vernielingen
Er zijn naar initiatief van de wijkstichting en bewoners begin dit jaar veel aanpassingen gedaan in en rond het winkelcentrum om de levendigheid van het centrum te vergroten. De werkgroep Jongeren Stadshagen wil benadrukken dat jongeren best mogen hangen in het winkelcentrum. Maar ze hoopt dat er nu meer rekening wordt gehouden met de omwonenden, die al jarenlang klagen over geluidsoverlast, rommel en vernielingen in het gebied rond het winkelcentrum.

Brede werkgroep
De werkgroep bestaat uit de gemeente, bewoners, de winkeliersvereniging, jongeren, politie, Travers en de wijkstichting Stadshagen Totaal. De flyers van de campagne worden uitgedeeld in het winkelcentrum.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!