Beste Pietenband van Nederland uit Zwolle

maandag 30 november 2015
Beste Pietenband van Nederland uit Zwolle

Pedroband el Jubal, de pietenband van Jubal Zwolle, heeft zondag 29 november 2015 weer de eerste prijs behaald in het Nationaal Zwartepietenband Festival. Dit festival vond plaats in winkelcentrum Almere Buiten.

10 verschillende pietenbands
De hele dag waren 10 pietenbands in het winkelcentrum van Almere Buiten aanwezig om het publiek te vermaken met muziek, shows en (peper)noten. In de tussentijd werden alle pietenbands beoordeeld door een vakkundige jury, die onder andere keek naar de muzikaliteit, originaliteit en het feestgehalte van de pietenbands.

Een spannende finale
Tijdens de finale waren de pietenbands Brassbende (Almere), De Zeur Pieten (Den Haag), The Peppernuts (Koog a/d Zaan), Zwartepietenbende (Mijdrecht), Pietenband TTH (Hazerswoude), Echt De Goeiste (Ermelo), El Guappos (Castricum), De Zwervers (Beverwijk), BuitenGewoon (Zilk) en Pedroband El Jubal (Zwolle) aanwezig op het centrale plein van het winkelcentrum. Hier wachtten zij gespannen op de uitslag van de jury.

De vorige keer behaalde Pedroband el Jubal de eerste prijs en ook dit keer was de wisselbeker voor de Zwolse pieten. De pietenband mag zich dus weer een jaar lang de beste pietenband van Nederland noemen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!