Jonge vrouwen beroven oudere dame in winkelcentrum

woensdag 2 december 2015
Jonge vrouwen beroven oudere dame in winkelcentrum

Zaterdag is er rond half twee in de middag een oudere vrouw bestolen van haar portemonnee door drie jonge vrouwen in een supermarkt. De politie zoekt getuigen van de beroving van deze vrouw die bovendien afhankelijk was van een rollator.

De vrouw is kennelijk al in de gaten gehouden door 3 jonge vrouwen toen zij aan het pinnen was.
Later werd zij in de supermarkt afgeleid door een van deze vrouwen, deze leunde daarbij over de rollator van de vrouw. Een van de andere vrouwen heeft toen kennelijk ongezien de plastic tas op de rollator stuk getrokken en nam vervolgens de portemonnee van de vrouw weg.

Signalement
Vrouw 1: licht getint, begin 20, normaal postuur, zwart haar, een zwarte hoofddoek, een zwarte jas (parka model met bont in de capuchon), een zwarte schoudertas, zwarte broek en zwarte basketbalschoenen met witte veters.

Vrouw 2: licht getint, eind 20, normaal postuur, rood haar in een knotje gedragen, zwarte kleding, parka met een bontkraag, licht gekleurde schoenen en een zwarte schoudertas.

Vrouw 3: licht getint uiterlijk, rond de 20 jaar, donker haar in een staart gedragen, tenger postuur, zwarte jas met daaronder een witte trui met grote kol en een witte tas.
Mocht u informatie hebben over deze diefstal, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!