Ouders zoeken helpende getuigen na ongeval zoon

zondag 13 december 2015
Ouders zoeken helpende getuigen na ongeval zoon

Ouders van een jongen die zaterdagavond een ongeluk heeft gehad op de rotonde vlakbij kerk De Fontein in Stadshagen, zijn op zoek naar twee jongens die de onfortuinlijke jongen hebben geholpen vlak na het ongeval. Mogelijk zijn zij getuigen van het ongeval of kunnen zij de ouders helpen aan meer informatie.

Hulpverlenende jongens
De jongen reed rond acht uur ’s avonds met zijn fiets over de rotonde op de Mastenbroekerallee toen een auto hem over het hoofd zag. Hij belandde op straat met de fiets bovenop zich. Twee jongens in een donkere auto hebben hem daarna direct geholpen en een pleister gegeven en boden hem aan om naar huis te brengen.

‘Warrig verhaal’
Intussen kwam er een wat oudere vrouw die de auto verderop had geparkeerd en volgens de ouders de twee hulpverlenende jongens heeft ‘weggestuurd’ met de boodschap dat zij de jongen wel naar huis wilde brengen. “Zij bracht onze zoon dus thuis en kwam met een warrig verhaal dat ze in de achteruitkijkspiegel had gezien dat er een jongetje op straat lag maar dat ze het niet gedaan had want ze had geen schade”, aldus één van de ouders aan StadshagenNieuws.

Getuigenoproep
De ouders zouden graag met de twee hulpverlenende jongens of andere getuigen in contact willen komen om zo een beter beeld te kunnen krijgen van de omstandigheden. Met het jonge slachtoffer gaat het redelijk goed: hij heeft een buil op zijn voorhoofd en is wat stijf.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!