Inbrekers actief in Stadshagen

maandag 28 december 2015
Inbrekers actief in Stadshagen

De afgelopen dagen hebben inbrekers het gemunt op woningen in Stadshagen. Dat blijkt uit het inbrakenoverzicht van de politie. Rond de kerstdagen is er twee keer ingebroken en waren er vier pogingen tot woninginbraak. Ook eerder deze maand waren inbrekers in de wijk actief.

Elf incidenten
Tot nu toe zijn inbrekers deze maand dertien keer actief geweest in Stadshagen. Vijf keer lukte het de inbrekers om binnen te komen, de andere acht keer ging het om pogingen tot inbraak.

Feestdagen populair bij inbrekers
De politie waarschuwt voor de donkere dagen, waar inbrekers actiever zijn dan normaal. En uitgerekend tijdens de feestdagen is het oppassen geblazen, omdat veel mensen dan op visite zijn. De politie adviseert dan ook sterk om een lichtje aan te laten als je van huis gaat.

Neem maatregelen
Let tijdens de donkere dagen op verdachte personen die zich in je straat ophouden. Vertrouw je het niet? Bel dan de politie, die kan dan poolshoogte nemen.  Meer weten over hoe je het inbrekers heel lastig maakt? Lees dan hier alles in een overzicht met onder meer maatregelen die de politie adviseert.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!