Nieuwjaarsduik Milligerplas 2016: wie durft?

woensdag 30 december 2015
Nieuwjaarsduik Milligerplas 2016: wie durft?

De Nieuwjaarsduik in de Milligerplas is inmiddels een evenement voor heel Zwolle aan het worden. Vorig jaar doken er ruim 300 deelnemers gehuld in badkleding het koude water in van de Milligerplas. Met de voorspelde milde temperaturen is de traditionele duik goed te doen en hoopt de organisatie dit jaar op ruim 500 deelnemers. Wie durft er het koude water in te duiken?

Evenement voor heel Zwolle
De nieuwjaarsduik in Stadshagen beleeft dit jaar de elfde editie. Wat begon als een klein initiatief van buurtbewoners van de Milligerplas is uitgegroeid naar een groots evenement met sponsors, koek en zopie-tent, omkleedruimte voor de deelnemers, muziek en EHBO. De initiatiefnemers van de duik hebben de ambitie om de grootste binnenwaterduik van Nederland te worden. Op dit moment zijn ze de op één na grootste van Overijssel.

Programma
Het het nieuwe jaar met een frisse duik wil beginnen, hierbij het programma voor de Nieuwjaarsduik in de Milligerplas op 1 januari 2016:
11.00 uur  Ontvangst deelnemers en toeschouwers
11.30 uur  Welkomstpraatje
11.45 uur  Warming up
12.00 uur  Startschot

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!