Waar moet die kerstboom toch heen?

vrijdag 1 januari 2016
Waar moet die kerstboom toch heen?

Het nieuwe jaar is begonnen en voor veel mensen de hoogste tijd om de kerstboom weer de deur uit te doen. Maar waar moet de oude boom heen? De kinderen uit de wijk kunnen weer oude kerstbomen inleveren tegen een leuke beloning; 20 cent per boom en een stempel op je stempelkaart voor gratis zwemmen in De Vrolijkheid.

Inleverpunten
Op woensdag 6 en 13 januari kunnen de kinderen tot 15 jaar de bomen inleveren bij één van de drie inleverpunten in Stadshagen:

  • Drapenierlaan
  • Jeugdtuinen / Oude Wetering
  • Hoek Frankhuizerallee / Tjaskerstraat

Tussen 13.00 en 16.00 uur staan de medewerkers van de ROVA klaar om de bomen in ontvangst te nemen. Met een volle stempelkaart (tien stempels) mogen kinderen gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid.

Voorkomen van zwerfvuil
Met de inzameling voorkomen de gemeente en ROVA dat de bomen na gebruik op straat worden verbrand of als zwerfvuil in de Zwolse wijken terechtkomen. De ingezamelde bomen worden verwerkt tot compost voor openbare groenvoorzieningen in de stad (recycling).

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!