Drukke en zonnige nieuwjaarsduik aan Milligerplas

vrijdag 1 januari 2016
Drukke en zonnige nieuwjaarsduik aan Milligerplas

De nieuwjaarsduik aan de Milligerplas is dit jaar uitstekend verlopen. Onder een prachtige blauwe lucht met een mooi zonnetje liepen vele honderden deelnemers het water van de Milligerplas in. Met de frisse temperaturen zochten de deelnemers na de nieuwjaarsdoop snel een handdoek op.

Vermakelijke start
De nieuwjaarsduik was ook dit jaar weer goed georganiseerd. Een vuurspuwer op stelten vermaakte het publiek vooraf, dat zich achter de startlijn verzamelde. Een bijzondere startlijn, want over de hele breedte van het parcours werd er een lange lijn in vuur en vlam gezet. De naar schatting ruim vierhonderd deelnemers sprongen er na het aftellen enthousiast overheen, onder het wakende oog van vrijwilligers en de reddingsbrigade.

Succesvolle duik
Een groot aantal deelnemers keerde direct na de frisse duik terug naar de handdoek en badjas, een ander deel wist zich prima te vermaken in het water. Bekijk hieronder de fotoreportage van de nieuwjaarsduik.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!