Kogelinslagen Dingshoflaan en Moeraszegge

dinsdag 12 januari 2016
Kogelinslagen Dingshoflaan en Moeraszegge

Bewoners aan de Moeraszegge en de Dingshoflaan hebben na oud en nieuw kogelgaten ontdekt in een woning en een auto. Dat meldt de politie dinsdag. De politie is een onderzoek gestart naar de kogelinslagen. Het vermoeden bestaat dat iemand rond oud en nieuw met een vuurwapen vreugdeschoten heeft afgevuurd rond de jaarwisseling.

Kogelgaten
Op nieuwjaarsdag ontdekten bewoners aan de Moeraszegge een kogel in de lichtkoepel van hun woning. Dezelfde dag meldde de eigenaar van een auto, die geparkeerd stond aan de Dingshoflaan, dat er een kogelgat in de motorkap zat. Rechercheurs hebben sporenonderzoek verricht.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en vermoed dat iemand in de lucht heeft geschoten op of rondom oudjaarsdag. Het kan zijn dat er meer kogels zijn gevonden of kogelgaten aangetroffen. Als dat zo is, dan worden die mensen verzocht zich te melden. Dat geldt ook voor mensen die meer weten over het afvuren van een wapen in de omgeving van de Moeraszegge en de Dingshoflaan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!