BMW gestolen aan Belvédèrelaan

Aan de Belvederelaan is afgelopen week een BMW gestolen van een bewoner. De diefstal heeft mogelijk woensdagavond of gedurende de nacht van woensdag op donderdag plaatsgevonden. De eigenaar heeft aangifte gedaan van diefstal en hoopt dat mensen iets opvallends hebben gezien op woensdagavond of gedurende die nacht.

Aangifte
Volgens de eigenaar gaat het om een grijze BMW 318 Sedan uit 2009, met kenteken 60-KVH-6. De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats bij het winkelcentrum, tegenover de dierenpraktijk. Er is donderdagochtend direct aangifte gedaan van de diefstal, maar het heeft nog niet geleid tot het terugvinden van de auto.

Tips of getuigen
Wat de eigenaar is opgevallen dat er rond een uur of elf ’s avonds een rode auto met circa vijf jongeren geparkeerd stond op het parkeerterrein. Er kwam luide muziek uit de auto en de jongeren droegen ‘hoodies’. De eigenaar vraagt mogelijke getuigen of mensen die iets verdachts is opgevallen zich te melden. Dat kan in de reacties of via het e-mailadres: mey_hdez@yahoo.com. Getuigen met tips kunnen ook contact opnemen met de politie.