Supermarkten Stadshagen wisselen van koopzondag

woensdag 27 januari 2016
Supermarkten Stadshagen wisselen van koopzondag

De twee supermarkten in Stadshagen, Albert Heijn en Jumbo Nagelmaeker, wisselen op 1 februari weer van zondagsopening. Afgelopen jaar was de Albert Heijn iedere zondag open, maar vanaf 1 februari is het weer de beurt aan Jumbo Nagelmaeker. Ieder jaar rouleren drie supermarkten in het gebied van Stadshagen en Westenholte van beurt wie er op zondag open mag zijn.

Roulatiesysteem
Door het roulatiesysteem voor zondagsopening van de supermarkten was het afgelopen jaar de Albert Heijn in Stadshagen zondags geopend. Komend jaar is het de beurt aan Jumbo Nagelmaeker in Stadshagen en volgend jaar is de Jumbo in Westenholte weer aan de beurt. Het roulatiesysteem loopt in elk geval nog tot 2017 door.

Nieuwe openingstijden Albert Heijn
Naast de zondagsopening veranderen ook andere winkeltijden bij de Albert Heijn in Stadshagen. Was de supermarkt van maandag tot zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur geopend, vanaf volgende week is de supermarkt op donderdag en vrijdag tot 22.00 uur open. Daarnaast is de Albert Heijn iedere eerste zondag van de maand van 12.00 – 19.00 uur open. De Jumbo in Stadshagen is van maandag tot zaterdag geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur en iedere zondag van 16.00 – 20.00 uur.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!