Actie: stel je vraag aan de experts!

woensdag 3 februari 2016
Actie: stel je vraag aan de experts!

StadshagenNieuws start dit jaar in samenwerking met 24Webvertising een actie waarbij inwoners van Stadshagen prangende vragen kunnen stellen aan experts op het gebied van wonen en juridische zaken. De experts zoeken uit de inzendingen de interessantse vraagstukken en beantwoorden deze in het magazine dat in maart verschijnt.

Wonen
Mag een verkoopmakelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?Waar moet ik als rondkijkende koper aan denken als ik een woning wil bezichtigen? Wat kan ik zelf doen om de verkoop van mijn woning te bespoedigen? Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

Juridisch
Hoe gaat het in zijn werk als we willen scheiden? Wat moet ik doen als mijn partner weigert een afspraak te maken over kinderalimentatie? Ben ik verplicht om een erfenis te accepteren, zelfs als ik vooraf niet goed geïnformeerd ben? Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen, maar de gemeente werkt niet mee. Wat kan ik doen?

Stel uw vragen
Heeft u een prangende vraag over wonen of juridische zaken? Dan kunt u vanaf nu terecht bij onze specialisten die in 2016 elk kwartaal de meest interessante kwesties zullen bespreken in een speciale rubriek in StadshagenNieuws Magazine: Driehoek Advocaten en Holtland Makelaardij.

Stel uw vraag via onze Facebookpagina (persoonlijk bericht) of mail naar redactie@stadshagennieuws.nl. (Geef even aan of u anoniem wilt blijven of openstaat voor vermelding met naam in het magazine…)

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!