Zaterdag Natuuruitvaart Beurs in Vreugdehoeve

vrijdag 11 maart 2016
Zaterdag Natuuruitvaart Beurs in Vreugdehoeve

Met een uitvaart word je vaak heel plotseling geconfronteerd. In korte tijd moeten er allerlei keuzes worden gemaakt, terwijl je misschien helemaal niet weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom wordt zaterdag 12 maart een Natuuruitvaart Beurs georganiseerd in de Vreugdehoeve, vlak buiten Stadshagen.

Diverse standhouders laten zien wat er kan en mag op het gebied van een natuurlijke uitvaart, uitvaartbegeleiding, rouwbegeleiding, video- of fotoreportages, crematie en asbestemming, bijzondere kisten en wades. Bovendien wordt de eerste 100% afbreekbare uitvaartkist ter wereld gepresenteerd. De kisten hebben aardekleuren en worden compleet geleverd met een matras en kussen van hennepvezels. Het laken en kussensloop zijn van biologisch katoen.

De beurs wordt georganiseerd door uitvaartondernemer Freda Gaasbeek en afscheidsfotograaf Else Hultink. De uitvaartbeurs vindt plaats op zaterdag 12 maart 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Als locatie is gekozen voor de Vreugdehoeve, de biologische schapenmelkerij vlak buiten Stadshagen, aan de Zalkerveerweg 20 in Zwolle. De toegang is gratis.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!