Pizzakoerier overvallen bij Mastenbroekerbrug

zondag 10 april 2016
Pizzakoerier overvallen bij Mastenbroekerbrug

Bij de gewapende overval van afgelopen zaterdagavond 9 april op de Hasselterdijk, waarvoor de politie een burgernetactie inzette, blijkt een pizzakoerier het slachtoffer te zijn geweest. De koerier reed omstreeks tien uur onder de Mastenbroekerbrug en werd daar overvallen, blijkt uit een politieverslag.

Wel tips, nog geen dader
De pizzakoerier heeft bij de overval zijn geld afgestaan. Nadat er melding werd gedaan van de misdaad kwam de politie direct ter plaatse. De dader was echter gevlogen en ondanks de tips kon hij ook niet meer worden achterhaald.

Pizzakoeriers vaker slachtoffer
Pizzakoeriers zijn vaker slachtoffer geweest van overvallen nabij de bruggen van en naar Stadshagen. In 2010 en 2011 werden er ook al koeriers overvallen op de wegen richting de brug.

Signalement
De verdachte van de overval van zaterdagavond is een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar. Hij had donkere kleding aan en een zwarte pet op. De man is ongeveer 1.80 lang. Hebt u informatie die de politie mogelijk kan helpen met het oplossen van deze zaak? Bel dan de politie met 0900-8844 of geef uw tips door via politie.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!