Magic Circus strijkt neer in Twistvlietpark

woensdag 13 april 2016
Magic Circus strijkt neer in Twistvlietpark

Het rondreizende Magic Circus strijkt dit jaar voor het eerst neer in het Twistvlietpark in Stadshagen. Vier dagen lang staan zij met hun tent in het park nabij het Winkelcentrum Stadshagen en spelen dagelijks hun nieuwe voorstelling ‘Sottosopra’, Italiaans voor ‘ondersteboven’. Vanaf 22 april is de eerste show te bezoeken met Clown Jofri, acrobatiek, magie, illusionisme en dierlijke surprises.

MagicCircus_Leo_Navas-FotograafPiet-Hein_OutT0031612574451Circusphotographer_com‘Ondersteboven’
Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Twaalf meter hoog. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. Tien meter hoog. En een acrobaat die op een wankele toren van stoelen een handstand maakt.

Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Deze Nederlands kampioen goochelen en clownerie is het gezicht van het Magic Circus en heeft heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en dierlijke surprises.

Geen gewoon circus
Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Want laten we wel wezen: het is goed om dingen eens van een andere kant te bekijken. Soms zie je ondersteboven meer.

Van 22 t/m 25 april is er dagelijks een show om 16.00 uur. Tickets kosten tussen de 10 en 18 euro en zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online op www.magic-circus.nl. De circuskassa in het Twistvlietpark is een uur voor iedere show geopend.

MagicCircus01-Fotograaf-Piet-Hein_Out-T0031612574451-Circusphotographer_com

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!