Zaterdag open dag biologische boerderij StadsZicht

Boerderij StadsZicht

Zaterdag 21 mei organiseert biologische boerderij StadsZicht een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op de boerderij van Boer Pelleboer, naast de Mastenbroekerbrug in Stadshagen. Naast de vele activiteiten voor jong en oud worden ook de toekomstplannen georganiseerd.

Boer Pelleboer wil met een biologische beleef-, proef- en zorgboerderij de verbinding maken tussen stad en platteland. Er wordt hard gewerkt aan het erf, de boomgaard en moestuinen. In de toekomst wil de boerderij biologische producten aanbieden en worden inwoners uitgenodigd zelf Stadsboer te worden.

Activiteiten
Voor jong en oud zijn er zaterdag diverse activiteiten. Kinderen kunnen pony rijden, knutselen, geschminkt worden, springen op een springkussen en knuffelen met geitjes, konijnen en schapen. Boer Pelleboer nodigt je uit om een rondje mee te rijden op te tractor om de boerderij te bekijken. Er is ook een puzzeltocht rondom de boerderij, met een gratis bekertje limonade als prijs!

Imker
Er zijn diverse informatiestands bezoeken, onder andere van Staatsbosbeheer. De boerderij heeft een eigen imker, die vertelt over haar bijen. Ook aan de inwendige mens is gedacht, met biologische hamburgers, ‘Red de Rijke Weide kaas’ en verse drankjes.

De open dag op biologische boerderij StadsZicht vindt plaats op zaterdag 21 mei 2016 van 11.00 tot 16.00 uur, aan de Hasselterdijk 43A in Zwolle (direct naast de Mastenbroekerbrug in Stadshagen).