Radeloze baasjes zoeken vermiste hond

maandag 30 mei 2016
Radeloze baasjes zoeken vermiste hond

Baasjes van een hondje dat afgelopen donderdag in Westenholte is gevlucht zijn radeloos. Het dier schrok ergens van en zette het op een rennen. Mogelijk is het diertje zaterdagavond in Westenholte bij de brug over het Zwolle-IJsselkanaal aangereden. Op de plek waar dat gebeurd zou zijn was wat bloed te zien. De laatste keer dat hij is gesignaleerd liep hij richting Frankhuis/Stadshagen.

Speurhonden
Om de hond, die luistert naar de naam ‘Joris’, te traceren werden er zelfs speurhonden ingezet. Helaas tevergeefs. Het dierenasiel in Zwolle nam contact op met de media, in de hoop dat iemand de hond heeft gezien. De eigenaren van de hond zijn hier pas met het diertje komen wonen, de hond kent de omgeving dus nog slecht.

Automobilist gezocht
Het asiel hoopt ook in aanraking te komen met degene die zaterdagavond een hond in Westenholte heeft aangereden. Daarbij benadrukt het asiel dat het aanwijzen van een schuldige absoluut niet aan de orde is. “De baasjes zijn echt radeloos”, schrijft Monique Schoorlemmer-van der Molen, de directeur van het asiel. Het gaat volgens het asiel vooral om het welzijn van de vermoedelijk gewonde hond.

Voor meer informatie, check de Facebooksite van het asiel: https://www.facebook.com/dierenasiel.zwolle

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!