Heldendag in Stadshagen

dinsdag 7 juni 2016
Heldendag in Stadshagen

Op zaterdag 18 juni komen een aantal helden uit Zwolle en omgeving naar winkelcentrum Stadshagen. Deze redders van mens en dier zetten zich (soms met gevaar voor eigen leven) in voor onze veiligheid. Echte helden dus!

We verwelkomen Brandweer Zwolle, Politie IJsselland en ambulance RAV IJsselland, Reddingsbrigade Hasselt, Dierenbescherming Noord-Overijssel en de Twentse Wens Ambulance. Elke discipline brengt een aantal voertuigen mee die je van binnen en buiten kunt bekijken. Vraag ze gerust het hemd van het lijf, ze vertellen je graag alles over hun werk en over veiligheid.

Bij de brandweer, politieauto en ambulance staat een professionele fotograaf voor je klaar en kun je een mooie foto van jezelf laten maken in een echt uniform. Of ervaar zelf hoe sterk een waterstraal is. De reddingsbrigade heeft een stoere snelle boot waarmee je een rondje op het water mag varen. De Twentse Wens Ambulance vervoert terminaal zieke patiënten naar bijvoorbeeld uitjes. Ze brengen de speciale kinderambulance mee. Deze is wel 9 meter lang, zodat ook ouders mee kunnen reizen in de ambulance.

Ook de dames van Partou zitten weer voor je klaar in de kidstent. Hier liggen allemaal knutselwerkjes die je kunt maken voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook. Kom dus naar de Heldendag op 18 juni in Winkelcentrum Stadshagen. Na afloop worden foto’s van dit evenement op de Facebook-pagina van het winkelcentrum gepubliceerd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!