Werkzaamheden luifel Winkelcentrum Stadshagen in volle gang

maandag 22 november 2010 7 reacties

Eerder berichtte Stadshagennieuws al dat er een grote luifel boven de Wade geplaatst zou worden in verband met de harde wind die door de winkelstraat raast. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Vorige week werden er al platen verwijderd waar het stalen frame aan wordt gemonteerd. Het frame is zondag op zijn plaats gehesen zodat aan de veiligheidseisen kon worden voldaan en het winkelende publiek niet gehinderd werd.

Deze luifel moet ervoor zorgen dat het winkelende publiek voortaan met minder windoverlast hun boodschappen kunnen doen. De luifel wordt gemaakt van glas en is ongeveer vijfentwintig meter lang en hangt op vier meter hoogte. Het hijsen van de glasplaten zal met behulp van een hijskraan vanaf de Belverderelaan gebeuren. Ter plaatse zal het verkeer met borden en een verkeersregelaar worden omgeleid. Wel zal de arcade langs de boekenwinkel, slijterij en C1000 toegankelijk zijn voor voetgangers, waardoor het mogelijk blijft om via de Wade naar de Belverderelaan en de Werkerlaan te lopen.

De verwachting is dat de werkzaamheden aan het einde van deze week kunnen worden afgerond. Mocht dit niet het geval zijn dan worden de werkzaamheden over twee weken hervat. Dit in verband met de verwachte Sinterklaasdrukte volgende week. Van maandag 29 november t/m zondag 5 december worden er dus geen werkzaamheden uitgevoerd in winkelcentrum Stadshagen en kunt u volop uw aankopen doen in het winkelcentrum. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 uur en 16.30 uur.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

7 reacties op 'Werkzaamheden luifel Winkelcentrum Stadshagen in volle gang' »

 • B.Bosman schreef:

  Oké, ik moet toegeven dat ik niet altijd alle nieuwtjes over Stadshagen lees. Er ontgaat ook mij wel eens wat.
  Maar, ging ik vanmiddag een paar boodschappen doen in het wkc Stadshagen, zie ik tot mijn grote verbazing een enorme staalkonstructie. Ik was even heel blij, hé, eindelijk gaat men het winkelcentrum voorzien van een kap. Kunnen we eindelijk ook in Stadshagen bij slecht weer heerlijk winkelen.
  Maar, wat een teleurstelling toen ik dichter bij kwam.
  Toen werd het mij duidelijk dat dat toch wat teveel van het goede was, een hele overkapping.
  Nou ja, dan toch maar gewoon bij slecht weer lekker in het overdekte winkelcentrum van de AA-landen boodschappen blijven doen.
  Daar loopt volgens mij bij slecht weer half Stadshagen al lekker te winkelen.
  Maar, Stadshagen had toch een heel wat beter wkc kunnen hebben waar velen uit de wijde omgeving graag hun boodschappen hadden gedaan.
  Jammer hoor,een enorme kans gemist.

 • A.G schreef:

  Inderdaad jammer dat dit W.C. niet gelijk dicht is gemaakt, ze hebben hier in Zwolle nog niet veel geleerd van Zw.Zuid!! Moet allemaal geld kosten voordat men erachter is dat iets niet goed is.Ik zou zo zeggen zet bij een volgend W.C. vrouwen in dat bespaart je heel wat geld!

 • Willem schreef:

  Lekker makkelijk commentaar, hoe gaan al die moeders met fietsen vol met kinderen dan van de ene naar de andere kant?
  Door de parkeergarage???

 • Marrianne schreef:

  Wat dacht je van de fiets in de stalling gezet te hebben, gewoon met de kids aan de hand of in de buggy mee het winkelcentrum in en dan shoppen en dan later weer naar je fiets terug?
  Ik vrees voor een opstopping onder het nieuwe afdakje door alle luie fl***** zoals Willem….

 • Willem schreef:

  @ Marrianne,

  Ik denk dat je geen idee hebt wat de kosten zijn van zo’n operatie..
  Ik bedoelde alleen maar te zeggen dat het zo makkelijk is om vanaf de kant te roepen dat iets niet goed is en dat ze het beter hadden gedaan.

  Buiten dat heb ik er een beetje hekel aan dat ik voor luie fl***** wordt uitgemaakt die mij niet kent, maar dat zegt meer over jou dan over mij denk ik.

  Willem

 • Harry schreef:

  Ongelovelijk wat een geld verspilling maar weer, Zwolle blijkbaar geld genoeg om het met dit soort onzinnige oplossingen te bekostigen… Als je uit de parkeergarage komt richting AH en C1000 loopt wapper je nog gewoon weg, geen enkel nut zo’n klein flut stukje.

  Die prutsers bij de gemeente eens keer vervangen door mensen met hersenen.

 • Klaas schreef:

  Geld genoeg??
  Geld was waarschijnlijk op anders hadden ze het wel fatsoenlijk overdekt en een groote draaipui aan beide kanten geplaatst, 2 vliegen in 1 klap :-) Geen fietsen meer binnen en de wind lekker buiten.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!