Werkzaamheden Mastenbroekerallee duren dag langer

woensdag 13 juli 2016
Werkzaamheden Mastenbroekerallee duren dag langer

De wegwerkzaamheden aan de Mastenbroekerallee en de rotonde Werkerlaan duren een dag langer dan gepland. Fikse regenval van afgelopen dinsdagavond zorgde ervoor de aannemer de weg maar deels kon asfalteren. Hierdoor moet het verkeer tot en met vrijdagochtend 15 juli 2016 rekening houden met omleidingen.

In opdracht van de gemeente Zwolle is aannemer Schagen Infra BV maandag 4 juli 2016 gestart met groot wegonderhoud aan de Mastenbroekerallee en de rotonde aan de Werkerlaan. Gisteren zou de Mastenbroekerallee – tussen de Werkerlaan en Klokkengieterlaan – en aan de rotonde Werkerlaan – Mastenbroekerallee worden voorzien van een eerste nieuwe laag asfalt. Om zoveel mogelijk verkeershinder te voorkomen, zijn dit soort werkzaamheden gepland buiten de spits: van 19.00 tot 6.00 uur. De forse regenbuien die gisteravond over Zwolle trokken, gooiden echter roet in het eten.

Omleidingsroutes
Woensdagavond om 19.00 uur worden de asfalteringswerkzaamheden hervat. De rijbaan is dan tot 6.00 uur in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Komende donderdag wordt de rijbaan pas om 21.00 uur afgesloten, zodat het winkelcentrum ook tijdens koopavond goed bereikbaar is. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vrijdagochtend 6.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden wordt doorgaand verkeer omgeleid via de Middelweg, Zwartewaterallee, Hasselterweg, Stadshagenallee en vice versa. Ook vanuit de wijk zijn er diverse omleidingen aangegeven.
Bussluizen in de Koperslagerstraat en Veldbeemdgras zijn aangepast, zodat personenauto’s tijdens de avond- en nachtwerkzaamheden hiervan gebruik kunnen maken.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!