Jongens mishandeld op Mastenbroekerallee

vrijdag 23 september 2016
Jongens mishandeld op Mastenbroekerallee

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdag 14 september rond 17.00 uur heeft plaatsgevonden op de Mastenbroekerallee. Beide slachtoffers liepen daarbij verwondingen in het gelaat op. De twee slachtoffers, een 19-jarige en een 22-jarige man uit Hasselt, hadden eerder die middag bij de Milligerplas een woordenwisseling met twee van de drie daders.

Toen de slachtoffers later met enkele anderen over de Mastenbroekerallee fietsten werden ze ingehaald door een scooter met daarop de twee anderen. Even verderop zagen ze de twee stilstaan met hun scooter en had zich een derde persoon bij hen gevoegd. Toen de slachtoffers de daders passeerden werd de 22-jarige man door één van hen aangevallen en meerdere malen geslagen. Hij kwam daarbij met zijn fiets te vallen.

Toen zijn vriend hem wilde helpen werd hij door de andere twee aangevallen en geslagen. Vervolgens gingen de drie er op de scooter vandoor in de richting van de brug over het Zwartewater. De politie doet onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen. Personen die iets gezien hebben van de mishandeling worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!