Politie waarschuwt voor inbrekers Stadshagen

maandag 3 oktober 2016
Politie waarschuwt voor inbrekers Stadshagen

De politie in Zwolle waarschuwt voor inbrekers in Stadshagen. Wijkagent Alrik van den Berg postte op Twitter een foto van een verkenningstruc van een mogelijke inbreker bij een woning in Stadshagen, waarbij een stokje door een brievenbus werd gestoken.

Afgelopen week zijn er volgens de wijkagent al twee inbraken geweest, aan de Puntkroos en de Schildwachtstraat. Het is daarom volgens de wijkagent raadzaam om verdachte personen te melden bij de politie.

“Inbrekers doen ook aan voorverkenning”, waarschuwt de wijkagent. Als de dagen weer korter worden maken inbrekers gebruik van het duister. Juist in deze donkere maanden neemt het aantal inbraken toe. Daar kan je een flink aantal maatregelen tegen nemen, bijvoorbeeld door een lampje in je woning aan te laten en de ramen dicht te doen.

Mocht je verdachte personen in je directe omgeving zien die opzichtig woningen observeren, schroom dan niet om de politie te bellen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!