Vernieuwde Bakker Bart feestelijk geopend

donderdag 13 oktober 2016
Vernieuwde Bakker Bart feestelijk geopend

Donderdagochtend is de compleet vernieuwde Bakker Bart in Stadshagen feestelijk geopend. De bakkerij van Davry en Ellen van der Veer is de één van de eerste Bakker Bart winkels die is ingericht volgens de nieuwe winkelformule.

Om half negen werd de winkel feestelijk geopend, waarbij de kinderen van Davry en Ellen het lint voor de opening doorknipten. Een zichtbaar trotse en enthousiaste Ellen en Davry toonden de nieuwe winkel aan hun klanten en samen met hun medewerkers werden de eerste klanten geholpen.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment heeft binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en door toevoeging van horecaproducten. In de nieuwste winkels is vers gebakken granola verkrijgbaar, de lekkerste apple pie, heerlijk bananenbrood en ambachtelijke spelt crackers en spelt beschuit. Bakker Bart heeft niet alleen een breder en eigentijdser assortiment toegevoegd in deze winkels, ook de winkelinrichting is vernieuwd. Davry: “Het meubilair, de verlichting en de routing is nieuw. Het is een overzichtelijke én mooie winkel geworden.”

Openingsacties
Bakker Bart in Stadshagen viert de opening van de nieuwe winkel met aanbiedingen en speciale openingsacties. Iedereen wordt uitgenodigd om te komen proeven en kennis te maken met het nieuwe assortiment.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!