StadshagenRun wederom een gezellig loopfestijn

zondag 16 oktober 2016
StadshagenRun wederom een gezellig loopfestijn

De negende editie van de StadshagenRun is zaterdag gewonnen door de Zwollenaren Arne Mulder en Tess Boekema. Langs grote delen van het parcours was het een gezellige boel, het druilerige weer weerhield de vele toeschouwers er gelukkig niet van om de lopers te komen aanmoedigen. Stadshagen beleefde weer een geslaagde StadshagenRun voor jong en oud. 

Mulder liep de 10km in een tijd van 32:50 en bleef hier de nummer twee Joep Emmen (33:56) bijna twee minuten voor. De nummer drie Falco Olivier (34:21) mocht het laatste plekje op het podium vullen. Bij de vrouwen snelde Tess Boekema met een PR van bijna 50 seconden naar een tijd van 37:26. Dit was ruim voldoende voor de eerste plaats.

Op de vijf kilometer ging de eerste plaats naar Sander Kloosterziel uit Wezep. Met een tijd van 16:12 bleef hij nummer twee, Ben van Boven (17:11), ver voor. Hans Lindeboom (17:23) mocht genoegen nemen met een derde plaats. Bij de vrouwen was de hoogste trede van het podium voor de Zwolse Danique Bosgoed. Ze won met een tijd van 19:44 en bleef de nummer twee Lisa van Dijk (20:20) en nummer drie Tessa Harbrink (20:35) voor.

Foto’s
Klik hier voor een uitgebreide fotoserie van de 5km
Klik hier voor een uitgebreide fotoserie van de 10km

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!