Deelnemers StadshagenRun 8 seconden te snel

vrijdag 21 oktober 2016
Deelnemers StadshagenRun 8 seconden te snel

Deelnemers die tijdens de StadshagenRun zelf hun tijd klokten zagen al dat er een verschil was met de eindtijd in de uitslag. Bij de tijdregistratie van de 5 en de 10 kilometer is er iets mis mis gegaan, waardoor alle tijden inmiddels met acht seconden zijn gecorrigeerd.

De verklaring van MYLAPS: “Doordat de verbinding van de apparatuur bij de start met het internet niet goed functioneerde, is het apparaat omgewisseld voor een ander apparaat waarvan de verbinding wel werkte. Daarbij is de interne klok die acht seconden achter stond op de apparatuur op de finish niet gelijk gezet. De starttijden waren allemaal acht seconden later dan volgens de interne klok, en dus waren alle gelopen tijden acht seconden te snel. Helaas is dit tijdens het evenement niet opgemerkt. De finishklok liep goed, maar was niet zichtbaar vanuit de timingpositie. Alle gelopen tijden zijn achteraf met acht seconden gecorrigeerd.”

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!