Experts geven antwoord op vragen

Meer weten over wonen, hypotheken, verzekeringen, notariële of juridische zaken? Stel nu via StadshagenNieuws je vraag aan een expert op het gebied van wonen, verzekeringen of juridische zaken. In het komende StadshagenNieuws Magazine dat in december verschijnt, geven zij antwoord op ingezonden vragen.

StadshagenNieuws is deze actie begin dit jaar gestart. Inwoners van Stadshagen kunnen prangende vragen stellen aan experts, die uit de inzendingen de meest interessant vraagstukken selecteren. Een uitgebreid antwoord is te lezen in het magazine dat in december 2016 gratis huis-aan-huis wordt verspreid in Stadshagen en Westenholte. Met de toevoeging van Rabobank IJsseldelta en Het Notarieel als specialisten kunnen we nu ook verder de diepte induiken op het gebied van vragen over hypotheken, verzekeringen en notariële zaken.

Enkele voorbeeldvragen:

Wonen
Mag een verkoopmakelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Waar moet ik als rondkijkende koper aan denken als ik een woning wil bezichtigen? Wat kan ik zelf doen om de verkoop van mijn woning te bespoedigen? Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

Juridisch
Hoe gaat het in zijn werk als we willen scheiden? Wat moet ik doen als mijn partner weigert een afspraak te maken over kinderalimentatie? Ben ik verplicht om een erfenis te accepteren, zelfs als ik vooraf niet goed geïnformeerd ben? Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen, maar de gemeente werkt niet mee. Wat kan ik doen?

Stel jouw vraag!
Heb je een vraag over wonen of juridische zaken? Dan kun je vanaf nu terecht bij onze specialisten die in 2016 elk kwartaal de meest interessante kwesties zullen bespreken in een speciale rubriek in StadshagenNieuws Magazine: Driehoek Advocaten, Het Notarieel, Rabobank en Holtland Makelaardij.

Stel je vraag via een persoonlijk bericht op Facebook of mail naar redactie@stadshagennieuws.nl. Geef daarbij even aan of je anoniem wilt blijven of open staat voor vermelding met naam in het magazine.