Geslaagde aankomst Sinterklaas in Stadshagen (foto’s en video)

zaterdag 27 november 2010
Koud zeg!

Koud zeg!

Vele kinderen trotseerden vanmiddag de kou om Sinterklaas een warm welkom te geven in Stadshagen. Het was nog even spannend of Sinterklaas het wel kon vinden. Zwarte Piet was al bij iemand op het balkon geklommen om op de uitkijk te staan. Gelukkig zagen de kinderen al snel de boot van Sinterklaas aan komen varen in de haven van de Milligerplas.

Na aankomst had de Sint nog alle tijd om de vele kinderen een handje te geven. De warme mutsen die de kinderen beschermden tegen de kou, werden nu gebruikt om de gekregen pepernoten van Zwarte Piet in te bewaren.

Ook in de straten van Stadshagen ontbrak het de Sint en zijn Pieten niet aan belangstelling. Terwijl drumband “Kunst na Arbeid” voorop ging, volgde de Sint op zijn paard Amerigo op hun route door de wijk. Gevolgd door veel kinderen op de fiets. Zo werd het een gezellige intocht door de wijk, die eindigde in het winkelcentrum. Sinterklaas en zijn Pieten kunnen terugkijken op een geslaagde ontvangst in Stadshagen! In de loop van de week zal de Sint ook een bezoek brengen aan  scholen in de wijk.

Bekijk hieronder een video en fotoreportage van de aankomst.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!