Filmploeg zoekt jonge acteurs in Stadshagen

donderdag 10 november 2016
Filmploeg zoekt jonge acteurs in Stadshagen
Een film die zich afspeelt in onze wijk Stadshagen. Met die droom is de 15-jarige Julian Küpers uit Stadshagen samen met een vriend en Stadshagen Welzijn op zoek naar acteurs in onze wijk. Hij benaderde Stadshagennieuws met de vraag of wij een oproep konden plaatsen voor zijn film. Deze ambitie van jonge enthousiaste creatievelingen ondersteunen wij graag: wie wil als acteur optreden in de film van Julian?
De film
De jongens krijgen de hulp van Stadshagen Welzijn. Op dinsdagavond 15 november is een bijeenkomst gepland voor de acteurs waarbij zij meer info krijgen over de plannen. De verhaallijn is nog niet bekend. De bedoeling is dat de acteurs ook een actieve rol krijgen in het vormgeven van het script. De film wordt in de kerstvakantie opgenomen.
Acteur worden?
Vind jij het leuk om te acteren en bent je tussen de 12 – 18 jaar? Dan kan je je aanmelden om mee te doen aan de eerste echte film van Stadshagen. Het is allemaal vrijwillig, maar wel een mooie ervaring om mee te maken. Aanmelden kan via de Facebook-pagina. Of stuur een persoonlijke mail naar de initiatiefnemer Julian Küpers: Juliandesigns02@gmail.com

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!