Update! Sinterklaas feestelijk onthaald in Stadshagen (foto’s)

zaterdag 19 november 2016
Update! Sinterklaas feestelijk onthaald in Stadshagen (foto’s)

Honderden kinderen en ouders hebben Sinterklaas zaterdagmiddag feestelijk onthaald in Stadshagen. Sint kwam dit jaar aan in het nieuwe haventje in Frankhuis, naast de Twistvlietbrug. Na aankomst reed Sinterklaas op zijn paard Amerigo een rondje door de wijk naar het winkelcentrum.

Even was het nog spannend of Sinterklaas Stadshagen wel zou halen. De stoomboot was vastgelopen en kon niet verder. Gelukkig waren verschillende Pieten al eerder in de haven aangekomen, wat het wachten voor de vele kinderen en ouders wat leuker maakte. De Pietenband speelde vrolijke Sinterklaasliedjes en andere Pieten deelden pepernoten uit.

Gelukkig kon Sinterklaas overstappen op een mooie zeilboot, die rond half één afmeerde in de nieuwe haven van Stadshagen. Op zijn paard Amerigo reed de Sint vervolgens een route door de wijk, onder andere via de Akkerbergstraat, Bolwalstraat en Landseindestraat naar het winkelcentrum. Na een feestelijke ontvangst in het winkelcentrum gingen de Sint en zijn pieten naar het Cultuurhuis voor een feestelijke meet&greet met de kinderen van Stadshagen.

Bekijk hieronder de foto’s!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!