Interview met Sinterklaas in decembereditie magazine

donderdag 1 december 2016
Interview met Sinterklaas in decembereditie magazine

Deze week wordt in heel Stadshagen en omgeving de decembereditie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. Gratis huis-aan-huis, boordevol achtergrondverhalen uit de wijk en interessante informatie voor Stadshagen.

Sinterklaas
Voorop het magazine staat een grote foto van Sinterklaas. StadshagenNieuws mocht hem namelijk interviewen! Een leuk gesprek over de intocht in Stadshagen en zijn ervaringen in de meest kinderrijke wijk van het land!

Straatvoetbalteams in actie voor voedselbank
Maarliefst drie teams uit Stadshagen doen mee aan een heuse competitie voor jongeren uit heel Zwolle: de PEC Zwolle Streetleague. De jongeren (12-16 jaar) zetten zich daarmee in voor de Voedselbank.

Tieners denken mee in de wijkstichting
Daarnaast komen twee zeer gedreven tieners aan het woord, die binnen de wijkstichting Stadshagen Totaal serieus meedenken over alle zaken die spelen in de wijk. Overlast door jongen bij het winkelcentrum, het gebrek aan activiteiten voor de jeugd en veel meer. Zij weten wat er speelt onder de jongeren en proberen ook leeftijdsgenoten te motiveren mee te denken.

Politiekids
Ook staan de Politiekids centraal: 24 kinderen tussen 7 en 11 jaar oud, die na een opleiding leren om mensen aan te spreken op hun gedrag. De kinderen kunnen worden ingezet tijdens evenementen als Huttendorp of het Stadshagen Festival, uiteraard onder begeleiding van de wijkagenten.

Rectificatie
In het artikel ‘vraag het de specialist’ is een foutje in de tekst geslopen. Er wordt gesproken over cijfers over 2017, terwijl vermoedelijke cijfers over 2017 worden bedoeld, die nog moeten worden vrijgegeven door de overheid.

Lees verder in het magazine, dat deze week op de mat valt! Magazine thuis niet ontvangen? Lees online!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!