Masterclass fotografie bij boer Pelleboer in Stadshagen

woensdag 23 november 2016
Masterclass fotografie bij boer Pelleboer in Stadshagen

De Zwolse fotograaf Ben Vulkers geeft op donderdagochtend 8 december een masterclass fotografie ‘You and I’ op een bijzonder locatie in Stadshagen; de boerderij van Pelleboer. De masterclass is een opmaat voor de World Press Photo tentoonstelling in maart 2017 en toegankelijk voor iedere amateurfotograaf uit Stadshagen. “Op deze bijzondere plek vlakbij het Zwartewater, aan de rand van een nieuwe woonwijk, kijken de deelnemers als het ware terug in de geschiedenis van dit gebied”, aldus Ben.

Goede fotografie begint met kijken en dat gaat vaak het best op een plek waar je niet dagelijks komt. Daar is de blik nog fris en onbevangen. Dat betekent niet instant succes bij het maken van je foto’s, maar daar wordt met de deelnemers deze ochtend aan gewerkt.

Hoe maak je een goede foto?
Want hoe maak je vervolgens die goede foto, die opname die laat zien wat jij wilt vertellen? Vaak zit de oplossing deels in technisch/praktische zaken en deels in inhoudelijke. Beide aspecten komen in de masterclass aan de orde. De deelnemers aan de masterclass mogen enkele van hun eigen foto’s meenemen en deze ter beoordeling voorleggen. Dat mogen foto’s zijn die om verbetering vragen, maar uiteraard kunnen dat ook beelden zijn waar de maker tevreden over is.

De masterclass is donderdag 8 december van 09.30 – 12.00 uur op boerderij Pelleboer in Stadshagen en kost 15 euro. Aanmelden kan via f.vantriet@grotekerkzwolle.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!