D66 wil snel maatregelen kruising Belvédèrelaan – Frankhuizerallee

woensdag 23 november 2016
D66 wil snel maatregelen kruising Belvédèrelaan – Frankhuizerallee

D66 wil dat de gemeente op korte termijn maatregelen treft om de T-splitsing van de Belvédèrelaan – Frankhuizerallee veiliger te maken. Aanleiding van de vragen van D66 is het filmpje dat ‘StadshagenV’ dinsdag plaatste op de Facebook-pagina van Stadshagennieuws. Martin Beijenburg van D66 maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid van de kruising en vraagt de gemeente nu actie te ondernemen.

“We zien beelden van fietsers met voorrang die met grote regelmaat bijna van hun sokken worden gereden, ook door ervaren buschauffeurs. We hebben al eerder aandacht gevraagd voor de situatie en er zijn ook maatregelen genomen, maar dit is heftig om te zien. Het is wachten op een ongeluk,” aldus Martin Bleijenburg van D66.

De D66 fractie wil graag weten of het college adequate maatregelen wil treffen die samen met omwonenden en de Fietsersbond worden opgesteld. Niet alleen maatregelen die vanaf dit voorjaar getroffen worden, maar ook op korte termijn.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!