Bingo-avond voor Serious Request in de Fontein

maandag 12 december 2016
Bingo-avond voor Serious Request in de Fontein

Vrijdagavond 16 december wordt er in Stadshagen een Bingo-avond georganiseerd om geld in te zamelen voor Serious Request van 3FM. De organisatie hoopt zo te kunnen bijdragen aan het goede doel van de actie van 3FM. Dat is dit jaar het Rode Kruis, dat vecht tegen longontsteking onder kinderen.

Grote prijzen
De Bingo-avond wordt georganiseerd door Wijkstichting Stadshagen Totaal en Jumbo Nagelmaeker en wordt gehouden in kerk de Fontein aan de Sterrenkroos 56 in Stadshagen. De Bingo-avond begint om 19:00 uur en er worden vier rondes gehouden. Er zijn grote prijzen beschikbaar, waaronder een minuut gratis winkelen bij de Jumbo of een half jaar gratis fitnessen bij Fitland voor 4 personen.

Deelnemen
Deelnemen aan de actie in Stadshagen kost tien euro. Kaarten kunnen worden gekocht bij Jumbo Nagelmaeker. Het geld gaat volledig naar Serious Request.

Elke 35 seconden sterft een kind aan longontsteking
Er sterven elk jaar 900.000 kinderen aan longontsteking. Of anders gezegd: elke 35 seconden overlijdt er een kind aan de gevolgen van de ziekte. Veelal gaat het om kinderen onder de vijf jaar in Afrika. Met het geld wil de Rode Kruis meer kunnen behandelen en de inwoners van goede informatie voorzien om meer leed te voorkomen.

fb_img_1481210107736

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!