Voortbestaan voetbalclub CSV’28 in gevaar

zaterdag 11 maart 2017
Voortbestaan voetbalclub CSV’28 in gevaar

Voetbalclub CSV’28 in Stadshagen koerst af op een bestaanscrisis nu de club al maandenlang bijna niemand kan vinden om vertrekkende bestuursleden te vervangen. Enkele bestuursleden stappen om uiteenlopende redenen op, en ondanks herhaalde verzoeken om de plekken op te vullen is er uit de achterban van 1300 leden slechts één ‘positieve reactie’ gekomen. Dat blijkt uit een brandbrief naar de leden van de club, die in handen is van StadshagenNieuws.

Geen bestaansrecht zonder bestuur
De voetbalclub in Stadshagen heeft zich in de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld. De aanwas van jonge leden is enorm en de vereniging heeft daarom ook een sterk bestuur nodig. Sterker nog, zonder bestuur mag de vereniging niet bestaan. Het huidige bestuur zit met de handen in het haar en stuurde daarom een brandbrief naar de leden van de voetbalclub.

Bijzondere ledenvergadering
Het bestuur van de voetbalclub heeft in verschillende brieven en tijdens vergaderingen leden opgeroepen om zich op te werpen als bestuurder om de vertrekkende bestuursleden te vervangen. Tot nu toe met weinig resultaat. De club gaat 27 maart een bijzondere ledenvergadering organiseren waarbij het ook met klem ouders van jonge spelers oproept om te komen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!