Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee maand dicht

woensdag 15 maart 2017
Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee maand dicht

De kruising van de Belvédèrelaan met de Frankhuizerallee gaat een maand lang dicht. Dat heeft de gemeente vandaag aan inwoners van Stadshagen gemeld in een brief. Vanaf 27 maart tot en met 26 april zal er worden gewerkt aan maatregelen om het kruispunt veiliger te maken.

Ongevallen
Aanleiding voor de aanpassingen aan het kruispunt zijn de ongevallen en bijna-ongevallen op het kruispunt. De T-splitsing is berucht, omdat er naast druk autoverkeer ook fietsers overheen rijden op een voorrangsstrook.

Verkeersmaatregelen
Voor de inwoners van Stadshagen betekent het dat er een maand lang rekening moet worden gehouden met alternatieve routes. Voor verkeer vanaf de Stadshagenallee naar het winkelcentrum valt de overlast nog mee: die kunnen via de parallelweg langs de Belvédèrelaan rijden.

Maar voor verkeer vanaf de Frankhuizerallee naar het winkelcentrum wordt er een andere route ingesteld door de wijk. Bovendien kan verkeer van de Havezathenallee niet meer de Frankhuizerallee oprijden tot het nieuwe kruispunt klaar is.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!