Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee vrijdagavond afgesloten

donderdag 20 april 2017
Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee vrijdagavond afgesloten

Vrijdagavond 21 april wordt de laatste asfalt deklaag aangebracht op de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee. De werkzaamheden starten om 19.00 uur en duren tot uiterlijk 6.00 uur de volgende ochtend. Gedurende deze avond- en nachtelijke werkzaamheden is de kruising afgesloten voor al het verkeer.

Gelijktijdig krijgt één rijstrook vanaf de kruising in de richting van het winkelcentrum tot en met de Vuurtorenstraat nieuw asfalt. Gedurende het asfalteringswerk begeleiden verkeersregelaars het verkeer op de Belvédèrelaan/Havezatheallee via de parallelweg. Het winkelcentrum is niet bereikbaar vanaf de Frankhuizerallee. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

De herinrichting van de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee is bijna klaar. Met een aantal aanpassingen maakt de gemeente Zwolle de kruising met name voor fietsers veiliger. Als de asfalteringswerkzaamheden vrijdagavond volgens de planning verlopen, wordt de kruising medio volgende week voor al het verkeer opengesteld.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!