Magic Circus vanaf donderdag in Twistvlietpark

dinsdag 25 april 2017
Magic Circus vanaf donderdag in Twistvlietpark

Woensdag wordt Nederlands enige reizende 6-masten circustent opgebouwd in het Twistvlietpark. Vanaf donderdag zal het Magic Circus er dagelijks een voorstelling geven. De Magic Dome, zoals de grote tent heet, blijft t/m maandag 1 mei in Stadshagen staan. Dagelijks is er een voorstelling om 16.00 uur.

Na de succesvolle serie voorstellingen van vorig jaar, is het circus dit jaar terug in Zwolle met een gloednieuwe show. Magic Circus is het Nederlands Stadscircus. Zij treden enkel op in de steden Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en sinds afgelopen jaar ook Hanzestad Zwolle.

Directeur Maurice Veldkamp: “Na de Hanzetriomf van afgelopen jaar, de goede contacten met de gemeente Zwolle en het enthousiasme van de inwoners wisten we dat terug moesten komen. Onze formule van modern, flitsend theatercircus bleek bijzonder goed in de smaak te vallen in Zwolle. Daar zijn niet alleen blij mee, we zijn er trots op! We reizen dit seizoen voor het eerst met de Magic Dome. Voor onze bezoekers van afgelopen jaar, die ons nu misschien niet herkennen, is het goed om te weten dat in dit intieme circuspaleis hun eigen favoriete circus te beleven is.”

Het circus arriveert dinsdagavond 25 april in Stadshagen. Op woensdag wordt het circus opgebouwd en vanaf donderdag (Koningsdag) is er dagelijks een voorstelling om 16.00 uur. Tickets zijn te bestellen via magic-circus.nl of aan de kassa verkrijgbaar.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!