Sportverenigingen Stadshagen winnen geld

zondag 4 juni 2017
Sportverenigingen Stadshagen winnen geld

Er was vijfduizend euro te verdelen voor sportverenigingen namens het winkelcentrum van Stadshagen, en het was aan de consument om te beslissen wie er met dat geld vandoor ging. Een overtuigende winnaar van de actie kwam er uiteindelijk niet, alhoewel het een prestatie  is van tennisvereniging TC’91 om twee grote voetbalverenigingen nipt af te troeven.

Jeroen Nagelmaeker (Jumbo Stadshagen) kondigde afgelopen week de prijzenverdeling aan nadat het winkelende publiek met formulieren mochten stemmen op de sportvereniging van hun keuze. TC’91 won 980 euro, gevolgd door CSV’28 enn WVF met elk 970 euro. Korfbalvereniging Sparta ontving 870 euro. De rest werd verdeeld over volleybalvereniging Voorsterslag (490), CGV Sparta (420 euro) en HV Travelbags (320 euro).

De verenigingen zijn blij met de financiële bijdrage. Met het geld wordt onder meer de huur van sportruimte, een nieuwe springplank, een kindertennisveld en training/materiaal voor scheidsrechters gefinancierd.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!