Park De Stadshoeve in september open voor publiek

zaterdag 10 juni 2017
Park De Stadshoeve in september open voor publiek

Wie regelmatig over de Oude Wetering fiets heeft de vorderingen goed kunnen volgen van de bouw van Park de Stadshoeve. Het nieuwe gebouw is inmiddels opgeleverd, er staan overal nieuwe hekken en met de komst van twee ezels zijn de eerste nieuwe bewoners gearriveerd. De komende maanden gaat de uitbater aan de slag met de inrichting van het horecagedeelte, zodat de deuren in september open kunnen voor het publiek.

Horeca in de Stadshoeve
Stichting “de Stadshoeve” heeft overeenstemming bereikt met de uitbater Gerben Eshuis. Gerben start op 1 juli 2017, in de Stadshoeve, met het inrichten van de ontmoetingsruimte in “Park de Stadshoeve”. Hoe de horecagelegenheid gaat heten wordt later bekend gemaakt.

Park de Stadshoeve
Het nieuwe gebouw is het centrale punt in het park met als functie ontmoeten en educatie met als pijlers dieren, tuinen en avontuurlijk spelen. De stallen voor de dieren, educatiemogelijkheden, ontmoetingsruimten en een theehuis worden onder één dak gerealiseerd. Het omliggende park wordt ingericht voor het Avontuurlijk Spelen en drie belevenistuinen waaronder een educatietuin om workshops te geven. Tevens worden er verschillende dieren ondergebracht, die goed toegankelijk zijn en ook wat op kunnen leveren, zoals bijvoorbeeld wol en eieren.

Bron film: www.parkdestadshoeve.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!