Werkzaamheden voor veiliger fietsoversteken Belvédèrelaan

woensdag 14 juni 2017
Werkzaamheden voor veiliger fietsoversteken Belvédèrelaan

Op maandag 19 juni start de gemeente Zwolle met de werkzaamheden aan de kruising Belvédèrelaan-Duiker, ter hoogte van de t-splitsing van de entree van het parkeerterrein van het winkelcentrum. Met een aantal aanpassingen wil de gemeente op deze locatie  de fietsoversteken veiliger maken. Dat geldt ook voor de verkeerssituatie voor parkeerders bij het winkelcentrum. Beide aanpassingen duren tot begin september en hebben gevolgen voor het verkeer.

Werkzaamheden
De entree van het parkeerterrein bij de aansluiting Belvédèrelaan-Duiker krijgt een groene invulling. Daarnaast wordt de verkeerscirculatie voor de parkerende bezoekers eenduidiger en overzichtelijker, en wordt de ruimtelijke kwaliteit van de plek verbeterd.

Overlast
Er komt een tijdelijke omleidingsroute wordt ter plaatste met borden aangegeven. Gedurende de werkzaamheden blijft het winkelcentrum Stadshagen voor al het verkeer zoveel mogelijk bereikbaar, met uitzondering van week 29 en 34 ’s avonds en ’s nachts. Dan is er geen doorgaand verkeer mogelijk van en naar het winkelcentrum.

 

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!