Buurman mishandeld na klacht over geluidsoverlast

dinsdag 27 juni 2017
Buurman mishandeld na klacht over geluidsoverlast

De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling die zondagavond 25 juni rond 23.00 uur plaatsvond op de Plattenborgstraat. Een Zwollenaar is mishandeld nadat hij een buurman had gevraagd of de muziek wat zachter kon.

Nadat de man aan de deur was geweest liep de situatie uit de hand en werd hij door één van de gasten van zijn buurman mishandeld. Daarna ging de dader er van door in een stationwagen met handelaarskentekenplaten en zilveren dak dragers. Omstanders belden de politie. Agenten zagen een voertuig rijden terwijl ze onderweg waren naar de Plattenborgstraat. Ze controleerden het voertuig maar de inzittenden bleken niet bij de mishandeling betrokken te zijn. Eén van de inzittenden vond het echter wel nodig om de agenten te beledigen.

Tips?
De politie heeft ondertussen al meerdere getuigen gesproken en er is een duidelijk signalement van de dader. Het gaat om een blanke man met een stevig postuur. Vermoedelijk is hij rond de 40 jaar oud. Hij heeft kort haar met een kuif aan de voorkant. Hij droeg een blauw shirt en een korte broek. Na de mishandeling reed hij dus weg in een stationwagen met handelaarskentekenplaten en zilveren dak dragers. Bent of kent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!