Kaartverkoop Huttendorp Stadshagen van start

woensdag 2 augustus 2017
Kaartverkoop Huttendorp Stadshagen van start

Vier dagen lang bouwen aan je eigen hut. In de laatste week van de zomervakantie kunnen de kinderen van zes tot en met twaalf jaar hun eigen hutten bouwen bij Huttendorp in het Twistvlietpark. De online kaartverkoop is inmiddels gestart voor het vierdaagse evenement dat plaatsvindt in de week van 28 augustus. Het thema van dit jaar is ‘I love Holland’. Naast het bouwen van de hutten worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd zoals sport en spel, een kleedjesmarkt, Huttendorp Got Talent en een voetbaltoernooi HuttendorpCup.

Het programma
Een dagkaart kost €3,50 en wil je een hele week bouwen kan dat voor €13,00 euro. Naast de online verkoop kan ook mogelijk ter plaatse kaartjes te kopen. Maandagochtend (28 augustus) wordt 10 uur Huttendorp 2017 geopend. De hele week zal in het teken staan van hutten bouwen, van maandagochtend t/m donderdagochtend van 10:00-12:00 uur en van 14:00-16:00 uur (behalve donderdagmiddag). Daarnaast is er voor de iets minder bouwlustige kinderen of de kinderen die even een pauze willen de gelegenheid om zich volledig uit te leven in de creatief tent.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens het evenement: Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die houdt van het werken met kinderen van 6 t/m 12 jaar, dan is Huttendorp echt iets voor jou. Mocht je niet de hele week kunnen, maar bijvoorbeeld wel een dag of een dagdeel ben je natuurlijk ook van harte welkom, want elk handje is er één.

Voor meer informatie over het evenement en het bestellen van online kaartjes kijk op de website: www.huttendorpstadshagen.nl

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!