Sinterklaas op bezoek bij OBS De Schatkamer (foto’s)

vrijdag 3 december 2010

Sinterklaas is na zijn aankomst in Stadshagen uiterst druk geweest met het bezoeken van vele huizen waar kinderen hun schoen hebben gezet. Omdat de Sint lang niet iedereen persoonlijk een handje kon geven, is hij persoonlijk afgereisd naar basisschool OBS De Schatkamer om daar de kinderen te ontmoeten. En dat gebeurde op een speciale manier. De Schatkamer maakte voor Stadshagennieuws.nl een sfeerverslag met foto’s van het bezoek van Sint Nicolaas.

Sfeerverslag bezoek Sinterklaas aan de Schatkamer
Sinterklaas was dit jaar met de trein op station Zwolle aangekomen met zijn Pieten. Vanuit Harderwijk was het namelijk lastig om met de boot naar Zwolle te komen. Bovendien vond hij het wel leuk om eens met de trein te gaan. Toen hij in Zwolle uit de trein stapte was het natuurlijk heel druk op het perron. Ineens was hij alle Pieten, behalve de Hoofdpiet, kwijt! Gelukkig kon hij een fietstaxi regelen die hem wel naar Stadshagen wilde brengen.

Hij was wel eens eerder op de Schatkamer geweest, maar nog niet in hun prachtig nieuwe gebouw. Waar was dat precies? Dat wist de Wegwijspiet… maar die was weg! De kinderen, hun ouders en de meesters en juffen op het plein, hebben toen, door heel hard te zingen, Sint laten horen waar hij naartoe moest!!! Daar bleken de andere Pieten ook te zijn. Eind goed al goed!
Het is een supergezellige Sinterklaasviering geworden op de Schatkamer!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!