StadshagenFestival sluit zaterdag de vakantie af

donderdag 31 augustus 2017
StadshagenFestival sluit zaterdag de vakantie af

Al 17 jaar is het StadshagenFestival steevast de afsluiter van de zomervakantie in Stadshagen. Zaterdag 2 september 2017 wordt de 17e editie georganiseerd, in en rondom het Twistvlietpark en winkelcentrum. Lees hieronder het programma!

Het festival wordt georganiseerd door en voor Stadshagenaren. In de 17 jaren is het verworden tot een feest waar buren en kennissen uit de wijk elkaar weer ongedwongen ontmoeten na een lange zomer. Gezellig bijpraten terwijl de kinderen zich vermaken.

Lees hieronder het gehele programma voor het StadshagenFestival op zaterdag 2 september 2017:

Braderie (10.00-17.00 uur)
Het 17e StadshagenFestival start om 10.00 uur met een gezellige ‘oudhollandse’ braderie van maar liefst 100 kramen. Hier worden mooie en lekkere streekproducten en andere koopwaar uitgestald. Kom snuffelen en shoppen!

BBQ-wedstrijd (10.00-18.00 uur)
Tijdens deze wedstrijd steken (semi)professionele teams uit het hele land elkaar de loef af. Doe inspiratie op en kijk of een van onze eigen Stadshagense teams gaat winnen!

Jumbo Kinderplein (10.00-17.00 uur)
Er staan weer zeven megagrote attracties klaar waarop jong en oud zich kan uitleven!

Prijzenfestival (12.00-17.00 uur)
Om 12.00 uur start het Prijzenfestival waar je leuke prijzen kunt winnen, onder andere een helikoptervlucht boven Stadshagen en één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn of Jumbo. Meedoen? Bij besteding van minimaal 5 euro bij één van de winkels of bij de kramen op de braderie ontvang je een deelnamevoucher waarmee je in één spelronde kunt meedoen.

Stadshagen goes local at night (19.30-0.00 uur)
De beste coverband van Zwolle, en inmiddels huisband van het festival, Barcode 2.0 met diverse leden uit Zwolle kan natuurlijk niet ontbreken. En ook local hero DJ Marco Ester zorgt ervoor dat het dak er figuurlijk weer af gaat!

Chillen, Fakkelteenz en Jongerenpodium (19.00-0.00 uur)
Ook voor de jongeren is er een avondprogramma. Tijdens Fakkelteenz (19.00-19.30u) kun je je rapskills vertonen! Kom gezellig chillen in de Jongerenlounge, maak je eigen smoothie of alcoholvrije cocktail, dans op muziek van Mobil Vinyl en voetbal in de pannakooi.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!