Sinterklaas op bezoek bij OBS De Krullevaar (foto’s)

vrijdag 3 december 2010

Sinterklaas is na zijn aankomst in Stadshagen uiterst druk geweest met het bezoeken van vele huizen waar kinderen hun schoen hebben gezet. Omdat de Sint lang niet iedereen persoonlijk een handje kon geven, is hij persoonlijk afgereisd naar basisschool OBS De Krullevaar om daar de kinderen te ontmoeten. En dat gebeurde op een speciale manier. De Krullevaar maakte voor Stadshagennieuws.nl een sfeerverslag met foto’s van het bezoek van Sint Nicolaas.

Sfeerverslag bezoek Sinterklaas aan de Krullevaar
Ook dit jaar bezocht Sinterklaas Openbare Basisschool de Krullevaar in Stadshagen. Samen met zijn vier pieten kwam hij door de sneeuw en kou op een bijzondere manier aan op school.

Om 8.45 uur hadden alle kinderen, juffen en meesters zich verzameld op het plein. Ook waren er veel ouders die bleven kijken. Het was wel koud, maar iedereen bleef warm door te zingen en te springen!

Eerst zagen de kinderen dat er twee pieten op een step die de verkeerde kant op gingen! Niet veel later zag iedereen de Sint al van verre aankomen. Gelukkig kwamen ook de twee andere pieten er al snel bij om het feest mee te vieren. Voor Amerigo was het vandaag wat te koud, waardoor Sinterklaas aankwam met een ander paardje.

Nadat de Sint was toegezongen door alle kinderen was het tijd om naar binnen te gaan. Hier volgde een vol maar ontzettend leuk programma voor de groepen 1 t/m 4. Zij hebben samen met Sint en de pieten een geweldig feest gehad in het speellokaal.

Al met al was het weer een groot feest op o.b.s. de Krullevaar!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!