Politie zoekt extra getuigen ongeval Oude Wetering

woensdag 27 september 2017
Politie zoekt extra getuigen ongeval Oude Wetering

Het onderzoek naar het ongeval van woensdag 20 september op de kruising Jac P Thijsselaan en de Oude Wetering is nog in volle gang, zo laat de Politie Zwolle weten via Facebook. Tijdens het ongeval werd een 34-jarige Zwollenaar op de fiets aangereden toen hij geen voorrang kreeg van een automobilist. Er is nog veel onduidelijkheid over het ongeval, waarbij de auto doorreed en later terugkeerde naar de plek van het ongeval. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis als gevolg van de ernstige verwondingen van de aanrijding en kan zich niets meer herinneren van het ongeval. De politie is daarom op zoek naar extra getuigen.

Het ongeval
Op woensdag 20 september kreeg omstreeks 19.15 uur de 34-jarige fietser op de kruising geen voorrang van een auto. Door de aanrijding kwam hij ten val en raakte ernstig gewond. Diverse getuigen gaven ter plaatse al bij de politie aan dat de betrokken auto na het ongeval doorreed, maar even later terugkwam. Bij terugkomst zou er echter een andere bestuurder achter het stuur hebben gezeten. De 50-jarige Zwollenaar die zich meldde is wel direct aangehouden. Hij is, na diverse verhoren, afgelopen weekend in vrijheid gesteld maar blijft nog wel steeds verdachte.

Extra getuigen
De verklaringen van de getuigen geven tot nu toe geen duidelijkheid over wie er dan wel achter het stuur zou hebben gezeten. De politie vraagt daarom getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben maar daar mogelijk wel meer duidelijkheid over kunnen geven zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Eventueel kunnen ook anonieme meldingen gedaan worden via het telefoonnummer Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!