Sinterklaas komt aan in haven Stadshagen (fotoreportage)

zaterdag 25 november 2017
Sinterklaas komt aan in haven Stadshagen (fotoreportage)

Sinterklaas is zaterdagmiddag groots onthaald in Stadshagen. Honderden kinderen waren met hun ouders naar de haven van Frankhuis gekomen, waar ze de Sint en zijn Pieten toezongen. Op zijn paard maakte de goedheiligman vervolgens een ronde door de wijk. 

Al voor 12 uur was het gezellig drukte in het haventje van Frankhuis. Een koude maar zonnige zaterdagmiddag, perfect weer voor de aankomst van Sinterklaas! Vele kinderen en hun ouders hadden de oproep van Sinterklaas gehoord en waren in grote getale naar de haven gekomen.

Er moest even gewacht worden op de boot, maar gelukkig waren verschillende Pieten al eerder in de haven aangekomen. De Pietenband speelde vrolijke Sinterklaasliedjes en andere Pieten deelden pepernoten uit. Op zijn paard Amerigo maakte de Sint en zijn gevolg een ronde door de wijk. Na een feestelijke ontvangst in het winkelcentrum gingen de Sint en zijn pieten naar het Cultuurhuis voor een feestelijke meet&greet met de kinderen van Stadshagen.

Klik hier voor nog veel meer foto’s!

Klik hier voor nog veel meer foto’s!

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!